Haz

Bugün 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını akademik, sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu dolu tamamladık. Öğrencilerimizin karne dağıtımından sonra, Okul Müdürümüz Yakup YIĞ, ortaokul ve lise birincilerimize Başarı Belgesi, tiyatrolarda görev alan öğrencilere ve okulumuz okçuluk takımına Katılım Belgesini ve Teşekkür Plaketlerini vermiştir. Ayrıca lise tiyatromuz danışman öğretmeni Sevinç YIĞ, ortaokul tiyatro danışman öğretmeni Reyhan YILMAZ, TÜBİTAK 4006 koordinatörümüz Kaan ÖZARIK, okçuluk takımı antrenör öğretmeni Meral KOCAGÖZ AKINER ve teknik destekte yardımcı öğretmen Cansel ŞİMŞEK'e Teşekkür Plaketleri de Okul Müdürümüz Yakup YIĞ tarafından takdim edilmiştir. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor Ve iyi tatiller diliyoruz.

Haz

İlçe TÜBİTAK fuarında öğrencilerimizin açtığı Ebru ve okçuluk standları büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz hem hünerlerini sergilediler hem de diğer öğrencilere ve misafirlere eğitim verdiler.

Haz

12/A Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Törenimizde okul birincimiz Zehra KAÇAN, Mezuniyet Kütüğüne adını çaktı. 12. sınıf öğrencilerimiz 11. sınıf öğrencilerine Bayrak ve Flama devir  teslimini gerçekleştirdi. Törenimiz öğrencilerimizin kep atması ile sonlandı.

Sevgili gençler ;

Bir insan bir iş yapabiliyorsa bütün insanlar o işi yapabilir. Üşenmeyin, vazgeçmeyin ve ertelemeyin. Başarı ben başaracağım diyenlerin ve vazgeçmeyenlerindir. Güzellikler hep sizinle olsun.

Yeni hayatlara yelken açarken,

Son bir defa anıları ve umutları paylaşmak için hep birlikte mezuniyet törenimizde buluşmak dileğiyle...

Siz değerli velilerimizi de aramızda görmekten onur duyarız.

Haz

Sene sonu tiyatro gösterimimiz " Cennetin Efeleri" tiyatromuz bu hafta itiberi ile başlamıştır. Gösterimlerimiz bir hafta boyunca farklı seanslarda ilçemiz protokolü ve diğer okulkardaki öğrencilerimize sunulacaktır.

Haz

Okul müdürümüz Yakup YIĞ ilçemizdeki ilk ve ortaokulları ziyaret etti. Okulumuzun tanıtım videosunu izletti. Okulumuzun tanıtım broşürlerini dağıttı. Okulumuz hakkında bilgilendirmeler yaptı. LGS ye girecek olan sekizinci sınıf öğrencilerine başarılar diledi.

May

12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyetine günler kala öğrencilerimizle birlikte mezuniyet pikniği gerçekleştirdik. Okulumuzda lise eğitimini tamamlayan öğrencilerimizin yeni iş ve eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz. Sizleri çok seviyor ve öğrencilerimiz olduğunuz için gurur duyuyoruz gençler.

May

Okul koridorlarımıza ve duvarlara yerleştirdiğimiz satranç takımlarıyla öğrencilerimiz tenefüs ve diğer boş zamanlarında satranç oynuyorlar.

May

DYK'ye katılan öğrenci ve bu kurslarda görev alan öğretmenlerimize yönelik motivasyon pikniğimizi yaptık.