Dikili Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkusu

Dikili Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Susam, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümünü kutlayarak öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Okul Müdürü Yakup Yığ’ın da katıldığı programda, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Müftü Susam, gençlerin sorularını cevaplayarak İslam dininin güzelliklerini anlattı. Peygamber Efendimizin hayatı ve örnek davranışları üzerine konuşan Susam, öğrencilerin bu değerli haftanın anlamını daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.

Dikili Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yakup Yığ, bu tür ziyaretlerin öğrencilerin dini bilinçlenmelerine büyük katkı sağladığını belirterek, Müftü Susam’a teşekkür etti. Yığ, "Öğrencilerimizin, din büyüklerimizle bir araya gelerek hem bilgi sahibi olmaları hem de onlardan ilham almaları bizim için çok değerli." dedi.

Mevlid-i Nebi Haftası’nın okulda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandığı öğrenildi. Kuran-ı Kerim tilavetleri, şiir dinletileri ve söyleşilerle dolu geçen hafta, öğrencilerde derin izler bıraktı.

04-10-202404-10-202404-10-202404-10-202404-10-202404-10-2024

Yayın: 04.10.2024 - Güncelleme: 04.10.2024 22:54 - Görüntülenme: 20