May

Emekli İlçe Vaizimiz Ebubekir KARAASLAN hocamız ve Kiraz Anadolu İmam Hatip Lisesi Emekli Müdürü İsmail ACAR hocamız okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize deneyimlerini aktardılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

6/A sınıfı ğrencimiz Kevser KAÇAN´ın yazdığı şiir "Bana Dikili´yi Anlat" konulu şiir yarışmasında 170 eser arasında birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

May

Irak uyruklu Türkmen öğrencilerimiz Türkçe Yeterlilik Sınavına girdi.

May

İlçemizde düzenlenen ingilizce olimpiyatlarında beşinci sınıf öğrencilerimız birinci , sekizinci sınıf öğrencilerimiz ise üçüncü  oldu. Bize yaşattıkları bu gurur için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemizde görevli bütün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni arkadaşları okulumuza davet ederek toplantı yaptık. Kendileriyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branşı üzerine ve okulumuzu daha iyi noktalara taşıma üzerine istişarelerde bulunduk.

Nis

Kutül Amare Zaferi´nin yıl dönümü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı. Ecdadımızı saygı ve şükranla anıyoruz.

Nis

Şehitler Haftası münasebetiyle öğrencilerimiz tarafından Kur´an okundu ve dua edildi. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz.